Ostatnie komentarze
20Lip2015
godz. - 11:59

Słony ze słodkim, czyli feta z arbuzem

Share

 

Składniki

450 g arbuza

140g sera feta

1/3 czerwonej cebuli

sok z połowy limonki

garść posiekanej kolendry (plus kilka listków do ozdoby)

Cebulę pokrój w piórka, włóż do miseczki skrop sokiem z limonki i wymieszaj. Odstaw na 10 minut. Ser feta i arbuza pokrój w kostkę podobnej wielkości. Na talerzu układaj na przemian ser, arbuza cebulę i posiekaną kolendrę. Polej resztą soku z limonki i udekoruj listkami kolendry.

 

Smacznego!

Nowy komentarz
Wpisz treść komentarza
*Wpisz treść komentarza:
Wpisz podpis
*Podpis:
Proszę wpisać poprawny email
*E-mail: Adres email widoczny tylko dla administratora
Wpisz kod z obrazka
Token
zmień obrazek
*Wpisz kod z obrazka:
*Pola wymagane
Anuluj
© DomowyPatchwork - All Rights Reserved.

mapa strony